SNF keurmerk (inhuur)

Is uw bedrijf een uitzendorganisatie die zelf geen huisvesting beheert, maar alle huisvesting ten behoeve van arbeidsmigranten inhuurt bij SNF geregistreerde ondernemingen? Dan kunt u zich aanmelden voor het SNF inhuur register. Normec VRO is geaccrediteerd om controles voor het SNF inhuur register uit te voeren. Met onze jarenlange expertise kunnen wij u in dit traject snel en efficiënt ondersteunen.

Wat houdt het SNF keurmerk (inhuur) in

Het SNF Inhuur Register is opgericht door de sociale partners in de uitzendbranche, de land- en tuinbouw en vleesverwerkende industrie. Het doel van het SNF Inhuur Register is om de controlelast te verminderen en de kosten voor u als uitzendonderneming beperkt te houden. Het Register toont namelijk welke locaties van een huisvester door meerdere uitzendondernemingen gebruikt worden en voorkomt dat dezelfde locatie meerdere malen gecontroleerd wordt. U kunt gebruikmaken van het SNF Inhuur Register als uw bedrijf werkt met arbeidsmigranten, u een inhouding doet op hun loon, dan wel contractueel gehouden bent aan het regelen van huisvesting en gebruikmaakt van huisvesting bij SNF-geregistreerde ondernemingen.

Hoe gaat de controle in zijn werk

Normec VRO is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie. Dit houdt in dat wij als organisatie voldoen aan de norm ISO/IEC 17020 voor de Norm voor huisvesting van arbeidsmigranten – SNF-inhuur register en het harmonisatiedocument SNF (registratienummer I203). Wij zijn dus bevoegd om inspecties voor het SNF-keurmerk uit te voeren. Dat doen we op de goede, efficiënte manier die u van ons gewend bent.

Voor de controle dient de organisatie te voldoen aan de eisen voor het SNF inhuur register en jaarlijks aan te tonen dat voor alle arbeidsmigranten huisvesting wordt gerealiseerd bij SNF geregistreerde partijen.

Ook interessant: heeft u interesse om als organisatie het SNF keurmerk te behalen? Normec VRO is ook volledig bevoegd om inspecties voor het SNF keurmerk uit te voeren.

Voordelen van het SNF keurmerk (inhuur)

Voorkomt dubbele kosten

Overstapservice

Overstappen naar Normec VRO kan in vier eenvoudige stappen – ook als u nog verbonden bent aan een andere inspectie-instelling!

Meer informatie
man en vrouw aan tafel met laptop

De 3 stappen van het SNF keurmerk

1

Inspectie

Samen met u brengen we de huidige situatie in kaart, waarbij we bepaalde onderdelen voor de certificering van de controleren.

2

Rapport

U krijgt van ons een rapport op basis van de inspectie, waarin de verschillende onderdelen voor uw onderneming beoordeeld zijn.

3

Frequentie

Jaarlijks controleren wij uw organisatie om er zeker van te zijn dat u nog steeds de regels van het SNF inhuur register naleeft.

man en vrouw aan tafel met laptop

SNF keurmerk (inhuur) voor uw organisatie aanvragen?

Normec VRO staat voor u klaar

Direct aanvragen Ook voor vrijblijvende informatie over het SNF keurmerk (inhuur)

Andere bezoekers bekeken ook

sna logo
SNA-keurmerk

Toon aan dat u op een betrouwbare manier zaken doet. Geef opdrachtgevers het vertrouwen om met u in zee te gaan.

Lees meer
abu keurmerk logo
ABU cao-controle

Voldoe aan de juiste toepassing van de cao voor uitzendkrachten om lid te worden van de werkgeversorganisatie ABU.

Lees meer
NBBU Logo
NBBU cao-controle

Voldoe aan de juiste toepassing van de NBBU-cao voor uitzendkrachten. Laat zien dat u een betrouwbare partner bent.

Lees meer

Ook gekozen voor Normec VRO

Timing
Abeos
Olympia
FHS

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu