Keurmerken en certificaten

Experts in Perspectiefverklaring

Persoon zet stempel op document.

Perspectiefverklaring

Heeft u een onderneming in de uitzendbranche en wilt u ook de Perspectiefverklaring kunnen afgeven aan uw flexwerkers? Normec VRO ondersteunt u hierbij. Met de Perspectiefverklaring toont u aan dat u het beste voor heeft met uw flexwerkers.

Voordelen van de Perspectiefverklaring

 • Uw organisatie biedt toegevoegde waarde en is daarmee aantrekkelijk voor flexwerkers
 • Commitment van uw flexwerkers
 • Uw flexwerkers ontwikkelen op eigen initiatief hun waarde op de arbeidsmarkt. Dat is goed voor hen en ook goed voor uw organisatie
 • U laat zien naar opdrachtgevers dat u uw flexwerkers ondersteunt

Wat houdt de Perspectiefverklaring in

Met de Perspectiefverklaring verklaart u dat het inkomen van uw flexwerker bestendig is de komende jaren. Voor flexwerkers met voldoende perspectief op de arbeidsmarkt betekent dit een mogelijkheid om een hypotheek af te sluiten en een huis te kunnen kopen.

Uitzendbureaus die gecertificeerd zijn voor de Perspectiefverklaring door een certificerende instelling, mogen Perspectiefverklaringen afgeven aan uitzendkrachten. De gecertificeerde uitzendbureaus zijn opgenomen in het register van deĀ Stichting Perspectiefverklaring.

Vrouw met clipboard voor huis

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan
Werkwijze

Hoe gaat de certificering in zijn werk?

 1. Inspectie

  Samen met u brengen we de huidige situatie in kaart, waarbij we bepaalde onderdelen voor de certificering van de Perspectiefverklaring controleren.

 2. Rapport

  U krijgt van ons een rapport op basis van de inspectie, waarin de verschillende onderdelen voor uw onderneming beoordeeld zijn. In dit rapport staat of u voldoet aan de eisen en of er eventuele verbetering nodig zijn.

 3. Frequentie

  Na het behalen van de Verklaring is de controle na een jaar. Vervolgens om de twee jaar om er zeker van te zijn dat u nog steeds de regels voor de Perspectiefverklaring naleeft.

Dit zeggen klanten over Normec VRO

SEP Peeters Oirlo B.V.

SEP Peeters Oirlo B.V.

“Normec VRO is een betrouwbare partner. Wij willen als organisatie kwaliteit uitstralen, dan is het belangrijk dat je partners dat ook doen.”