Over ons

Onafhankelijke partner in inspecties

Doen waar u goed in bent, daar geloven we in bij Normec VRO. Wij helpen organisaties met het behalen & behouden van een (werkgevers-/arbeidsgerelateerd) keurmerk. Dat doen we snel en flexibel en vanuit een ondernemershart. Maar bij Normec VRO denken en handelen we verder dan dat. Met een kritische blik kijken wij naar de uitdagingen die op uw bord liggen, zodat uw organisatie zich kan blijven focussen op de core business.

Normec VRO is een onafhankelijke inspectie instelling van het type A van de ISO/IEC 17020:2012. Ook voor internationale inspecties bent u bij ons aan het juiste adres.

Hier doen we het voor

Ons doel is een bijdrage te leveren aan eerlijke flexibele arbeid, het bevorderen van een gelijk speelveld voor opdrachtgevers en risico’s op naheffingen voor afdrachten aan de overheid te beperken. Om dit zo goed mogelijk te doen, conform de wensen van onze opdrachtgevers en de eisen die de verschillende normen stellen, heeft Normec VRO een kwaliteitsmanagementsysteem. Bekijk onze beleidsverklaring.

Dit doen wij al meer dan 40 jaar. Sinds maart 2018 maakt Normec VRO deel uit van Normec. Samen met alle bedrijven die onder de Normec vallen, bieden we een compleet pakket aan diensten, zowel voor inspecties, testen als certificeringen.

Accreditatie

Voor de volledige en actuele scope van onze accreditatie verwijzen wij u graag naar de website van de RvA.

Fair Labour staat voorop

Normec VRO inspecteert en certificeert ondernemingen die zich willen onderscheiden op eerlijke arbeid. Wij staan voor Fair Labour, ook in zaken doen. Dat betekent voor u een prettige samenwerking, korte doorlooptijden, transparante werkwijze, eerlijke tarieven en duidelijke afspraken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een inspectie en een certificering voor u simpel houden. Dat werkt wel zo prettig.

Kennispartner voor nieuwe normen

We doen meer dan alleen inspecteren. Wij hebben de kennis en ervaring om de lijnen uit te zetten voor de ontwikkeling van een nieuwe certificering. Zo hielpen wij bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van PayChecked in Transport. Een ander voorbeeld is de perspectiefverklaring. Wanneer er een behoefte bestaat, ontwikkelen wij in samenwerking met marktpartijen, brancheorganisaties en andere organisaties nieuwe normen/certificeringen.

Vrouw staat voor vrachtwagens.

Normec VRO is onderdeel van Normec

Normec is een toonaangevende organisatie in de TICC-branche (Testen, Inspecteren, Certificeren, Compliance). Ons werkgebied reikt van (drink)waterkwaliteit, luchtkwaliteit en bodemkwaliteit tot brandveiligheid, voedselveiligheid en managementsystemen. Met ruim 4.000 medewerkers werken we dagelijks aan een veilige en gezonde werk- en leefomgeving. Voor deze én toekomstige generaties.