Over ons

Normec VRO is een onafhankelijke inspectie instelling van het type A van de ISO/IEC 17020:2012. U wilt uw certificering snel en efficiënt geregeld hebben? Dan kiest u voor Normec VRO. Door onze jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat we u een goed resultaat bieden. Ook wanneer er haast bij is, houden wij ons hoofd koel en klaren we de inspectieklus. Als kennispartner denken we graag met u mee, zodat we voor korte doorlooptijden zorgen. Ook voor internationale inspecties bent u bij ons aan het juiste adres. Kies voor gewoon goed, kies voor Normec VRO.

Hier doen we het voor

Ons doel is een bijdrage te leveren aan eerlijke flexibele arbeid, het bevorderen van een gelijk speelveld voor opdrachtgevers en risico’s op naheffingen voor afdrachten aan de overheid te beperken. Om dit zo goed mogelijk te doen, conform de wensen van onze opdrachtgevers en de eisen die de verschillende normen stellen, heeft Normec VRO een kwaliteitsmanagementsysteem. Hier vindt u onze beleidsverklaring.

Dit doen wij al meer dan 40 jaar. Sinds maart 2018 maakt Normec VRO deel uit van Normec. Samen met alle bedrijven die onder de Normec vallen, bieden we een compleet pakket aan diensten, zowel voor inspecties, testen als certificeringen.

Accreditatie

Voor de volledige en actuele scope van onze accreditatie verwijzen wij u graag naar de website van de RvA.

Kennispartner voor nieuwe normen

We doen meer dan alleen inspecteren. Wij hebben de kennis en ervaring om de lijnen uit te zetten voor de ontwikkeling van een nieuwe certificering. Zo hielpen wij bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van PayChecked in Transport. Een ander voorbeeld is de perspectiefverklaring. Wanneer er een behoefte bestaat, ontwikkelen wij in samenwerking met marktpartijen, brancheorganisaties en andere organisaties nieuwe normen/certificeringen.

keurmerk-img
pand normec group

Normec VRO is onderdeel van Normec Group

De nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance

Lees meer over de Normec Group
footerafbeelding

Hulp nodig met certificering in uw branche?

Neem contact op met onze specialist.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

footerafbeelding
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu