Keurmerken en certificaten

Experts in het Bovib-keurmerk

Man bekijkt documenten aan bureau

Bovib-keurmerk

Met het Bovib-Keurmerk onderscheiden inhuur-intermediairs zich binnen de flexbranche. Het Bovib-Keurmerk stelt eisen aan de financiële en loon- en personeelsadministratie van in Nederland gevestigde ondernemingen die werk/opdrachten aannemen, arbeid ter beschikking stellen, arbeidskrachten inlenen, werk/opdrachten uitbesteden en zelfstandigen inhuren en/of bemiddelen. Deze eisen bestaan uit wet- en regelgeving en worden aangevuld door onder andere enkele Bovib-specifieke eisen, eisen van de Stichting Normering Arbeid (SNA) en de International Organization for Standardization (ISO). Met het Bovib keurmerk geeft u aan bij uw opdrachtgevers dat u een betrouwbare partner bent.

Voordelen van het Bovib-keurmerk

 • Specifiek voor inhuur-intermediairs en brokers
 • Minder risico op financiële en fiscale aansprakelijkheid
 • Uw organisatie profileert zich als betrouwbare partner
 • U laat zien de kwaliteit van de dienstverlening geborgd is

Hoe krijgt uw organisatie het Bovib keurmerk?

Normec VRO verzorgt al jaren inspecties voor dit keurmerk. Samen met u bekijken we wat uw organisatie nodig heeft om dit keurmerk te behalen. Is uw onderneming al ISO 9001 en/ of NEN 4400 gecertificeerd, dan is het niet noodzakelijk nogmaals op deze eisen te controleren. Graag vertellen wij u hier meer over, neem contact met ons op.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan
Werkwijze

Hoe gaat de Bovib-certificering in zijn werk?

 1. Inspectie

  U ontvangt vooraf een overzicht met de documenten die u kunt voorbereiden voor de inspectie. Dit geeft doorgaans al een goed beeld van de onderdelen die wij zullen toetsen. Op de inspectiedag worden deze documenten in de beoordeling betrokken en tevens zullen er op basis hiervan enkele steekproeven getrokken worden.

 2. Rapport

  U krijgt van ons een rapport op basis van de inspectie, waarin de verschillende onderdelen voor uw onderneming beoordeeld zijn. Daar waar aan de norm(en) wordt voldaan en/of verbetering benodigd is, zal over gerapporteerd worden.

 3. Frequentie

  Doorgaans eens per jaar controleren wij uw organisatie om er zeker van te zijn dat u nog steeds de regels voor het Bovib keurmerk naleeft.

Dit zeggen klanten over Normec VRO

SEP Peeters Oirlo B.V.

SEP Peeters Oirlo B.V.

“Normec VRO is een betrouwbare partner. Wij willen als organisatie kwaliteit uitstralen, dan is het belangrijk dat je partners dat ook doen.”