SNF keurmerk

Beheert uw onderneming huisvesting en huisvest u arbeidsmigranten? Dan kunt u met het SNF keurmerk aantonen dat u arbeidsmigranten op de juiste manier huisvest. Het SNF keurmerk is voor alle ondernemingen die arbeidsmigranten huisvesten, zoals uitzendondernemingen, ondernemingen werkzaam in de land- en tuinbouw (agrarische sector) of vleesverwerkende industrie. Als particulier kunt u het keurmerk behalen indien u maximaal één locatie (naast eventuele eigen woning) bezit en die aan arbeidsmigranten verhuurt.

Wilt u snel en efficiënt voldoen aan het SNF keurmerk, dan inspecteren en rapporteren wij graag over de onderdelen die hierbij van toepassing zijn binnen uw organisatie. Normec VRO draagt zorg voor de kortste doorlooptijd naar resultaat!

Vraag offerte aan

Dit houdt het SNF keurmerk in

De afkorting SNF staat voor Stichting Normering Flexwonen. Met het SNF keurmerk toont u aan bij gemeenten, woningcorporaties, opdrachtgevers, werknemers en omwonenden van de huisvestingslocaties dat deze voldoen aan de gestelde normen. Zo zorgt het keurmerk ervoor dat u het vertrouwen wint van al deze stakeholders. De kwaliteit van huisvesting voor arbeidsmigranten is hiermee gewaarborgd.

Voordelen van het SNF keurmerk

Organisaties met het SNF keurmerk bieden arbeidsmigranten:

Woningen die aan de gestelde normeisen voldoen
Goede sanitaire voorzieningen en veiligheid
Brandveilige woningen

Overstapservice

Overstappen naar Normec VRO kan in vier eenvoudige stappen – ook als u nog verbonden bent aan een andere inspectie-instelling!

Meer informatie
man en vrouw aan tafel met laptop

Zo krijgt uw organisatie het SNF keurmerk

Normec VRO is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie. Dit houdt in dat wij als organisatie voldoen aan de norm ISO/IEC 17020 voor de Norm voor huisvesting van arbeidsmigranten – SNF-regulier en het harmonisatiedocument SNF (registratienummer I203). Dat doen we op de goede, efficiënte manier die u van ons gewend bent. Vertrouw op een korte doorlooptijd en een duidelijke rapportage.

Ook handig: bij Normec VRO kunt u ook terecht om opgenomen te worden in het SNF Inhuur Register. Dit is opgericht met als doel de controle last te verminderen en de kosten voor u als uitzendonderneming te beperken. Door uw huisvestingslocaties te laten registreren, voorkomt u dat dezelfde locatie meerdere malen gecontroleerd wordt.

Download gratis de brochure

Handig! Alle informatie over het SNF-keurmerk beschikbaar in onze digitale brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
brochure SNF keurmerk

De 3 stappen van het SNF keurmerk

1

Inspectie

Samen met u brengen we de huidige situatie in kaart, waarbij we de onderdelen van de norm controleren.

2

Rapport

U krijgt van ons een rapport op basis van de inspectie, waarin de verschillende onderdelen voor uw onderneming beoordeeld zijn. We rapporteren ook waar verbetering nodig is.

3

Frequentie

Doorgaans eens per jaar controleren wij uw huisvestingslocaties om er zeker van te zijn dat u nog steeds voldoet aan de eisen van het SNF-keurmerk.

man en vrouw aan tafel met laptop

SNF keurmerk voor uw organisatie aanvragen?

Normec VRO staat voor u klaar

Direct aanvragen Ook voor vrijblijvende informatie over het SNF keurmerk

Andere bezoekers bekeken ook

snf logo
SNF keurmerk (inhuur)

Toon aan dat uw huisvestingslocaties voldoen aan de gestelde normen. Zorg dat stakeholders vol vertrouwen in zee gaan met u.

Lees meer
sna logo
SNA-keurmerk

Toon aan dat u op een betrouwbare manier zaken doet. Geef opdrachtgevers het vertrouwen om met u in zee te gaan.

Lees meer
sna logo
NEN 4400-1 certificering

Toon aan dat u op een betrouwbare manier zaken doet. Geef opdrachtgevers het vertrouwen om met u in zee te gaan.

Lees meer

Ook gekozen voor Normec VRO

SP_logo_Blue
Abeos
FHS
Timing

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu