Nieuws

Nieuwe locaties binnen zes weken geïnspecteerd

Vrouw met clipboard voor huis

SNF-Regiodag inspectie bij Normec VRO

Vorig jaar zijn wij gestart met een pilot om nieuwe SNF-locaties sneller voor onze klanten te kunnen inspecteren. Nieuwe locaties dienen volgens de norm binnen zes weken na aanmelding geïnspecteerd te worden. Bij Normec VRO kunnen wij hieraan voldoen, door de introductie van de SNF-Regiodag.

De pilot is goed ontvangen en na wat aanpassingen in het aanmeldproces hebben wij besloten om deze dienst standaard aan te bieden aan al onze SNF-klanten.

Wat zijn de SNF-Regiodagen?

Het SNF- keurmerk toont aan dat uw huisvesting voldoet aan de norm voor huisvesting arbeidsmigranten. Voegt u een nieuwe locatie toe aan het locatieregister, dan moet deze binnen zes weken geïnspecteerd zijn. Als een nieuwe locatie niet op tijd is geïnspecteerd, kan dit gevolgen hebben voor uw SNF-keurmerk. Zorg daarom dat u de locatie tijdig aanmeldt voor inspectie.

Het kan voorkomen dat de aanmelding van een nieuwe locatie kort na een reguliere inspectiedag plaatsvindt. Voor de nieuwe locatie moet een reguliere afspraak worden ingepland. Om die reden organiseert Normec VRO de SNF-Regiodagen. Tijdens deze dagen bezoeken onze SNF-inspecteurs verschillende losse locaties binnen een regio, waardoor we de inspecties tegen een gereduceerd regiolocatie-tarief kunnen aanbieden. Meld uw locatie nu aan voor een inspectie in uw regio, dan is de registratie voordelig, op tijd en volgens de geldende SNF-norm.

Hoe kunt u zich aanmelden voor de SNF-Regiodagen?

Maandelijks ontvangen onze klanten een e-mail met daarin de mededeling dat de Regiodag voor de eerstvolgende maand is opengesteld voor aanmeldingen. Via een reactie op deze e-mail meldt u zich aan. U ontvangt een ontvangstbevestiging en zult binnen drie weken een afspraakbevestiging ontvangen. Wanneer uw locatie(s) onverhoopt niet in de route past nemen wij altijd contact met u op voor het maken van een reguliere afspraak.

Let op, u mag maximaal drie locaties per provincie aanmelden per maand.

Vragen

Wilt u ook e-mails ontvangen over de Regiodag of heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact op met onze backoffice.

Loonsverhoging CAO Beroepsgoederenvervoer

Loonsverhoging CAO Beroepsgoederenvervoer

Ingangsdatum Wet Toelating Terbeschikkingstelling van Arbeidskrachten (Wtta) met een jaar uitgesteld

Ingangsdatum Wet Toelating Terbeschikkingstelling van Arbeidskrachten (Wtta) met een jaar uitgesteld

SNF-Regiodag inspectie bij Normec VRO

SNF-Regiodag inspectie bij Normec VRO