Nieuws

Gezamenlijke kennis en ervaring

Handen schudden.

VRO Certification gaat samen met Normec

VRO Certification heeft zich recentelijk aangesloten bij de Normec Group, waar Normec Fair Labour Certification deel van uitmaakt. VRO Certification zal uiteindelijk samengaan met Normec Fair Labour Certification (voorheen Crop Certificering) en daarmee zijn positie van marktleider versterken ten aanzien van het uitvoeren van diverse inspecties en audits op het gebied van fair labour.

Met onze gezamenlijke kennis en ervaring weten we wat er speelt in de sector en kennen we de wet- en regelgeving achter de normen en keurmerken. Tevens delen we een hoog kwaliteitsbesef in onze audits en inspecties. Door het samengaan van de twee organisaties kunnen we een breder palet aan diensten leveren. Bijvoorbeeld voor ISO 9001 en ISO 14001, en voor tientallen andere regelingen.

Wat gaat u hier van merken?

Het proces waarin we naar één organisatie toewerken is weliswaar in gang gezet, voorlopig blijven we als twee organisaties opereren. Onze klanten en relaties behouden hun contactpersonen en inspecteurs. Wel kunnen we u per direct nog completer ondersteunen op het gebied van inspectie en certificering door de verbreding van ons dienstenaanbod.

Achtergrond

VRO Certification en Normec FLC kennen elkaar al geruime tijd. Vijftien jaar geleden waren we beiden betrokken bij de totstandkoming van het SNA-keurmerk en de NEN 4400-1. We weten van elkaar hoe we werken, wat we belangrijk vinden en wat we voor onze klanten willen.

Dankzij deze ontwikkeling hebben we alles in huis wat betreft inspectie en certificering. Daarom zien we met deze stap een wereld aan mogelijkheden ontstaan. Voor u en onze medewerkers en voor al die andere bedrijven die fair labour hoog in het vaandel hebben. Het realiseren van een transparante en eerlijke arbeidsmarkt blijft immers onze gezamenlijke ambitie.

Nieuwe aanpassing SNA-norm voor zzp-bemiddelaars

Nieuwe aanpassing SNA-norm voor zzp-bemiddelaars

Halfjaarlijkse indexering minimumloon: stijging van 3,09%

Halfjaarlijkse indexering minimumloon: stijging van 3,09%

Terugblik op waardevolle evenementen in de flexbranche

Terugblik op waardevolle evenementen in de flexbranche