Overstapservice

Kiest u voor Fair Labour, ook in zaken doen? Dan is Normec VRO de juiste partij. Met onze overstapservice brengt u uw certificering snel en eenvoudig bij ons onder. We begeleiden u graag in dit proces.

Waarom overstappen?

Wellicht bent u niet tevreden, omdat uw huidige inspectie-instelling niet met de tijd meegaat of bieden zij niet alle certificeringen aan. Het probleem kan ook zitten in de samenwerking die wat moeizaam verloopt.

Hulp bij het overstappen

Bij Normec VRO helpen we u graag met onze overstapservice. Hiermee kunt u overstappen in vier eenvoudige stappen, ook als u nog verbonden bent aan een andere inspectie-instelling!

 1. Contact opnemen

  De eerste stap is contact opnemen voor meer informatie over onze dienstverlening. Dit kan per mail: info-vro@normecgroup.com of telefonisch: 088-894 4001.

 2. Vrijblijvend gesprek

  In een vrijblijvend gesprek bekijken we gezamenlijk waar u ondersteuning kunt gebruiken bij het overstappen. Vervolgens leren we uw onderneming graag kennen om zo tot een mooie samenwerking te komen.

 3. Voorstel aanvragen

  Bent u ervan overtuigd dat Normec VRO uw organisatie meerwaarde kan bieden? Dan doen we graag een voorstel voor het onderbrengen van uw certificeringen. Wij bieden u een eerlijke prijs met overstapvoordeel.

 4. Voorstel beoordelen

  Bent u akkoord met het voorstel? Dan plannen wij de eerste inspectie met u in. Samen gaan we voor de zekerheid van een goed resultaat!

Direct overstappen? We begeleiden u graag met onze overstapservice.

Neem contact op