Referentie

Betrouwbare partner

Twee personen schudden hand.

SEP Peeters Oirlo B.V.

Ruim 15 jaar is uitzendorganisatie SEP Peeters Oirlo B.V. inmiddels klant bij Normec VRO. Ook voor de labels Techwork B.V. (bouw en techniek) en Verbeek 4U B.V. (agrarische sector) nemen ze inspecties af voor het SNA-keurmerk, SNF-keurmerk en de ABU cao-controle. Wij spraken Linda Langver, Hoofd Operations, over de jarenlange samenwerking.

De keurmerken stralen vertrouwen uit

SEP Peeters Oirlo B.V. is werkzaam op het gebied van arbeidsbemiddeling. De organisatie is gespecialiseerd in het werven van personeel voor onder andere de logistiek, food, productie, bouw en metaaltechniek. Het ontzorgen van klanten staat hierbij centraal. Daarnaast hecht SEP Peeters Oirlo B.V. veel waarde aan een goede relatie met klanten en de uitzendkrachten. Linda vertelt: ”De keurmerken helpen daarbij, omdat ze vertrouwen uitstralen. Zeker bij klanten die niet zo bekend zijn met de uitzendbranche. En met het SNF-keurmerk kunnen we aan arbeidsmigranten laten zien dat we alles goed regelen. Dat creëert een hoop rust voor zowel de opdrachtgever als de uitzendkrachten.”

“Zelf zien we de SNF-norm overigens als minimale eis. Ons streven is om daar boven te zitten. Normec VRO is op dat gebied een goede sparringpartner. Jaren geleden stonden we met elkaar aan de wieg van de SNF-norm en was er veel onduidelijkheid. In die periode hebben wij regelmatig met Normec VRO gesproken over de problematiek en over en weer tips gedeeld. Zo proberen wij als uitzendorganisatie ook bij te dragen aan de verbetering van huisvesting.”

 

“Normec VRO is een betrouwbare partner. Wij willen als organisatie kwaliteit uitstralen, dan is het belangrijk dat je partners dat ook doen.”

Linda Langver – Hoofd Operations bij SEP Peeters Oirlo B.V.

 

Betrouwbare partner

“De belangrijkste reden voor ons om met Normec VRO te blijven werken, is dat zij een betrouwbare partner zijn. Ze hebben de interne kwaliteitscontroles op orde, waardoor wij weten dat de inspecties altijd kwalitatief goed zijn. Als organisatie willen wij kwaliteit uitstralen, dus dan is het belangrijk dat je partners dat ook doen. Bovendien stelt Normec VRO zich erg flexibel op. Met drie verschillende labels die gekeurd moeten worden, is de planning nog wel eens een uitdaging. Gelukkig denkt Normec VRO altijd mee hoe we de inspecties, binnen de kaders, zo eenvoudig mogelijk kunnen laten verlopen.”

Wellicht ook interessant voor u