Referentie

Bijdragen aan de kwaliteit van interne processen

Persoon met helm op bouwplaats

The Human Specialist

Als uitzend- en detacheringsbureau levert The Human Specialist onder de labels BouwGenius en TecLine respectievelijk timmerlieden en elektromonteurs op projecten in heel Europa. Vakmanschap staat bij beide labels centraal. Net als zorgdragen voor deze vakmensen, want, zo zeggen ze zelf, tevreden werknemers zijn productieve werknemers. Normec VRO ging in gesprek met Paul Muller (Managing Director) en Patrick van Steenderen (Manager Back Office).

SNA-keurmerk en NBBU-lidmaatschap versterken elkaar

Paul Muller: “Voor ons is de combinatie van het SNA-keurmerk en NBBU-lidmaatschap erg belangrijk. Ondanks dat het geen wettelijke verplichting is, stellen de bedrijven waarmee wij zaken doen het vaak wel als eis. Op die manier is namelijk nog beter aan te tonen dat wij een betrouwbare partner zijn die goed voor zijn mensen zorgt. Wat mij betreft zou de koppeling tussen SNA en de brancheverenigingen (ABU en NBBU) sowieso verplicht mogen worden, daarmee maak je de positie van het keurmerk alleen maar sterker.”

Patrick van Steenderen vult aan: “Vanuit mijn rol zijn de SNA-inspectie en NBBU cao-controle waardevolle instrumenten om te toetsen of wij enerzijds een betrouwbare partner zijn voor onze klanten, maar anderzijds ook of wij een goede werkgever zijn voor de uitzendkrachten. Bovendien is het meteen een goede check of onze systemen en processen goed zijn ingericht. Soms komen er verbeterpunten uit een inspectie naar voren, dat kan echt leerzaam zijn. Uiteindelijk draagt Normec VRO, met behulp van inspecties, bij aan de kwaliteit van onze interne processen en daarmee aan onze betrouwbaarheid.”

 

“Met de inspecties draagt Normec VRO bij aan de kwaliteit van onze interne processen en daarmee aan onze betrouwbaarheid.”

Patrick van Steenderen – Manager Back Office

 

Goed en efficiënt samenwerken

“We zien de relatie met Normec VRO echt als een partnership, waarbij het belangrijk is dat we goed en efficiënt met elkaar samenwerken. In de praktijk is dit ook zo. Als ik dan toch een verbeterpunt mee mag geven, dan kan het eindgesprek soms iets concreter zijn. Aan de andere kant is de persoonlijke aandacht die Normec VRO heeft tijdens inspectiedagen echt een pluspunt. In plaats van een platte checklist af te gaan, denken de inspecteurs met ons mee en houden we elkaar scherp.”

Wellicht ook interessant voor u