Array
Meld nieuwe locaties aan voor de SNF-Regiodagen
person with clipboard

Wat zijn de SNF-Regiodagen?

Het SNF-keurmerk toont aan dat u arbeidsmigranten volgens de norm huisvest. Voegt u een nieuwe locatie toe aan het locatieregister, dan moet deze binnen zes weken geïnspecteerd zijn. Als een nieuwe locatie niet op tijd is geïnspecteerd, kan dit gevolgen hebben voor uw SNF-keurmerk. Zorg daarom dat u de locatie tijdig aanmeldt voor inspectie.

Het kan voorkomen dat de aanmelding van een nieuwe locatie kort na een reguliere inspectiedag plaatsvindt. Voor de nieuwe locatie moet een reguliere afspraak worden ingepland. Om die reden organiseert Normec VRO de SNF-Regiodagen. Tijdens deze dagen bezoeken onze SNF-inspecteurs verschillende losse locaties binnen een regio, waardoor we de inspecties tegen een gereduceerd regiolocatie-tarief kunnen aanbieden. Meld uw locatie nu aan voor een inspectie in uw regio, dan is de registratie voordelig, op tijd en volgens de geldende SNF-norm.

Tijdig nieuwe huisvestingslocaties geïnspecteerd volgens de SNF-norm
Voordelige inspectie dankzij regionale planning

In 3 stappen nieuwe locaties geïnspecteerd

1. Aanmelding

Meld maximaal drie nieuwe locaties per regio aan die geïnspecteerd moeten worden voor het SNF-keurmerk.

U ontvangt een bevestiging van de afspraak per e-mail*.

2. Inspectie

De inspecteur geeft 24 uur van tevoren het tijdstip van de inspectie door. De inspectie zal verlopen als een reguliere inspectiedag zoals u van Normec VRO gewend bent.

3. Rapport

Na de inspectie ontvangt u een email met verwijzing naar het rapport. In het rapport zijn de verschillende onderdelen van de norm beoordeeld en kunt u de eventuele geconstateerde afwijkingen terugvinden.

*Het aantal plekken is beperkt. Als uw regio vol is, neemt de Backoffice contact op voor het inplannen van een aparte afspraak. Let op: hiervoor gelden de reguliere tarieven.

Voorwaarden

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing om uw locatie(s) in te schrijven voor de SNF-Regiodagen:

 • Voor de locatie die u aanmeldt staat nog geen afspraak ingepland. Het maken van een afspraak voor de SNF-Regiodagen is geen vervanging voor reeds ingeplande inspecties.
 • U kunt maximaal drie locaties per regio aanmelden. Voor overige locaties dient u een reguliere afspraak in te plannen.
 • Een inschrijving geeft nog geen garantie. Uw afspraak wordt bevestigd per email.
 • Het aantal plekken is beperkt, vol = vol. Als de locatie niet geïnspecteerd kan worden, krijgt u hier bericht van. In dit geval zal de Backoffice contact opnemen om een reguliere afspraak in te plannen. Hiervoor gelden dan de reguliere tarieven.
 • Het tijdstip wordt door de inspecteur bepaald en 24 uur van tevoren gemaild naar het opgegeven e-mailadres.
 • Bij annulering van de afspraak wordt een volledig uurtarief in rekening gebracht.
 • Uitloop van een inspectie wordt per uur gefactureerd, op basis van het reguliere uurtarief.
 • Aanmelden voor de SNF-Regiodagen in december kan tot uiterlijk 21 december.

Locaties aanmelden voor de
SNF-Regiodagen

Vul het onderstaande formulier in om uw locaties aan te melden voor de SNF-Regiodagen. Let op: Deze inschrijving geeft geen garantie. Uw afspraak wordt bevestigd per email.

buildings
 • Contactgegevens

 • Regio en datum

  U kunt maximaal 3 locaties aanmelden per regio. Wilt u locaties in verschillende regio’s aanmelden? Vul dit formulier dan per regio apart in.
 • Adresgegevens locatie 1

 • Adresgegevens locatie 2

 • Adresgegevens locatie 3

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu