Voordelig nieuwe locaties aanmelden

Normec VRO organiseert de SNF-Regiodagen

Direct aanmelden
Vrouw met clipboard voor huis

Wat zijn de SNF-Regiodagen?

Het SNF-keurmerk toont aan dat u arbeidsmigranten volgens de norm huisvest. Voegt u een nieuwe locatie toe aan het locatieregister, dan moet deze binnen zes weken geïnspecteerd zijn. Als een nieuwe locatie niet op tijd is geïnspecteerd, kan dit gevolgen hebben voor uw SNF-keurmerk. Zorg daarom dat u de locatie tijdig aanmeldt voor inspectie.

Het kan voorkomen dat de aanmelding van een nieuwe locatie kort na een reguliere inspectiedag plaatsvindt. Voor de nieuwe locatie moet een reguliere afspraak worden ingepland. Om die reden organiseert Normec VRO de SNF-Regiodagen. Tijdens deze dagen bezoeken onze SNF-inspecteurs verschillende losse locaties binnen een regio, waardoor we de inspecties tegen een gereduceerd regiolocatie-tarief kunnen aanbieden. Meld uw locatie nu aan voor een inspectie in uw regio, dan is de registratie voordelig, op tijd en volgens de geldende SNF-norm.

Werkwijze

In 3 stappen nieuwe locaties geïnspecteerd

 1. Aanmelding

  Meld maximaal drie nieuwe locaties per regio aan die geïnspecteerd moeten worden voor het SNF-keurmerk.

  U ontvangt een bevestiging van de afspraak per e-mail*.

 2. Inspectie

  De inspecteur geeft 24 uur van tevoren het tijdstip van de inspectie door. De inspectie zal verlopen als een reguliere inspectiedag zoals u van Normec VRO gewend bent.

 3. Rapport

  Na de inspectie ontvangt u een email met verwijzing naar het rapport. In het rapport zijn de verschillende onderdelen van de norm beoordeeld en kunt u de eventuele geconstateerde afwijkingen terugvinden.

*Het aantal plekken is beperkt. Als uw regio vol is, neemt de Backoffice contact op voor het inplannen van een aparte afspraak. Let op: hiervoor gelden de reguliere tarieven.

Voorwaarden

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing om uw locatie(s) in te schrijven voor de SNF-Regiodagen:

 • Voor de locatie die u aanmeldt staat nog geen afspraak ingepland. Het maken van een afspraak voor de SNF-Regiodagen is geen vervanging voor reeds ingeplande inspecties.
 • U kunt maximaal drie locaties per regio aanmelden. Voor overige locaties dient u een reguliere afspraak in te plannen.
 • Een inschrijving geeft nog geen garantie. Uw afspraak wordt bevestigd per email.
 • Het aantal plekken is beperkt, vol = vol. Als de locatie niet geïnspecteerd kan worden, krijgt u hier bericht van. In dit geval zal de Backoffice contact opnemen om een reguliere afspraak in te plannen. Hiervoor gelden dan de reguliere tarieven.
 • Het tijdstip wordt door de inspecteur bepaald en 24 uur van tevoren gemaild naar het opgegeven e-mailadres.
 • Bij annulering van de afspraak wordt een volledig uurtarief in rekening gebracht.
 • Uitloop van een inspectie wordt per uur gefactureerd, op basis van het reguliere uurtarief.
Locaties aanmelden voor de SNF-Regiodagen

Vanwege technische problemen kunt u zich momenteel niet aanmelden via het formulier, wilt u de locatie(s) die u wilt opgeven voor de Regiodagen per mail aan ons toesturen?

U kunt een e-mail sturen naar info-vro@normecgroup.com, aanmelden kan tot 31 januari.

Onze excuses voor het ongemak.