Werken bij

Naleven van de CAO

Lachende vrouw zit achter bureau.

CAO Inspecteur

Als CAO Inspecteur ga jij zelfstandig op pad naar diverse klanten. Ben jij iemand met een kritisch oog, die een CAO goed kan lezen? Ga jij graag in gesprek met de klant om zo hun bedrijfsprocessen te achterhalen? Als CAO Inspecteur kent een CAO geen geheimen voor je, en ben jij de specialist. Jij levert een bijdrage aan fair labour!

Over de functie

Als CAO Inspecteur bezoek jij diverse klanten om na te gaan of zij hun CAO goed naleven. Het grotendeel van de klanten zijn actief binnen de flexbranche. Om te beoordelen of zij hun CAO goed naleven, ga jij het gesprek aan met de klant en zo nodig met hun medewerkers. Jij vraagt de nodige documenten op om te controleren of de informatie overeenkomt met hun CAO. Je kunt hierbij denken aan arbeidsovereenkomsten, loonspecificaties, urenverwerking, opleidingsgegevens en antidiscriminatiebeleid. Verder zal jij je bezig houden met:

 • Vooronderzoek uitvoeren van de klanten die je gaat bezoeken.
 • Relatiebeheer.
 • Het zijn van een klankbord voor je klanten voor, tijdens en na de inspectie.
 • De verwerking van je rapportages.
 • Het bijhouden van de ontwikkelingen binnen de sector.

Je collega Planners ontzorgen je met het inplannen van je inspecties. Zo hoef jij hier niet meer naar om te kijken en kun jij – als Specialist – alle aandacht geven aan de klant.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Het is een pré als jij al ervaring hebt binnen de uitzendbranche.
 • Jij hebt ervaring met het lezen en interpreteren van CAO’s, bij voorkeur heb jij al kennis van de CAO voor uitzendkrachten (ABU/NBBU).

Door training-on-the-job word jij klaargestoomd om zelfstandig op pad te gaan. Zo leer je direct je collega’s kennen. Mocht jij aanvullende cursussen nodig hebben, dan regelen wij dit voor je!

Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een warm welkom binnen een gezellig team van professionals!
 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed maandsalaris, welke afgestemd is op jouw kennis en ervaring.
 • Een laptop en smartphone. Deze mag je ook privé gebruiken.
 • 25 vakantiedagen.
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door Normec VRO.
 • Je kunt je binnen deze functie breder ontwikkelen.

En wat nog meer?

Iedere vrijdag zijn er gezellige borrels op kantoor, waarbij je altijd mag aansluiten. Ook worden er diverse bedrijfsfeesten georganiseerd, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest. Via ons uitgebreide vitaliteitsprogramma mag je deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics. Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, want door onderdeel te zijn van de Normec Group worden veel deuren voor je geopend.

Op het hoofdkantoor in Geldermalsen ben je altijd welkom om je rapportages uit te werken. Hier kun je werken aan een in hoogte verstelbaar bureau met twee beeldschermen. Natuurlijk ben je vrij om thuis te werken.

Wil je meer informatie?

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op via telefoonnummer 0345 – 585 000. Stel je liever je vraag per e-mail, dan kan dit naar recruitment-assurance@normecgroup.com.

Of reageer direct!

Heb jij graag contact met de klant, en werk jij graag zelfstandig? Kun jij overweg met het lezen van een CAO, en kent deze geen geheimen voor jou? Herken jij je in deze functie als CAO Inspecteur? Solliciteer dan direct onderaan deze vacature of stuur je CV met motivatie naar recruitment-assurance@normecgroup.com.

Solliciteren

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Persoon zet stempel op document.
  Over ons

  Normec VRO maakt deel uit van Normec, een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance (TICC). Fair Labour en eerlijkheid loont! Met dit uitgangspunt gaan wij elke dag op pad, voeren we onze klantgesprekken en onderhouden we contact met onze partners. De sfeer binnen onze organisatie is laagdrempelig en informeel. Collega’s helpen elkaar graag!