Werken bij

Voldoen aan SNA-standaarden

Vrouw bekijkt stapel documenten

Inspecteur SNA-keurmerk

Geldermalsen | 32 – 40 uur

Ben jij analytisch en weet jij afwijkingen in een financiële administratie naar boven te halen? Dan is de rol van SNA-inspecteur mogelijk iets voor jou. Wij zijn op zoek naar een analytische collega die zelfstandig kan werken, houdt van structuur en zich graag vastbijt in cijfers. Iemand die het leuk vindt om dagelijks in een nieuwe omgeving te werken en graag een bijdrage wil leven aan gelijke kansen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Nieuwsgierig geworden?

 

Wat doe je als inspecteur SNA-keurmerk bij Normec VRO?

Als SNA-inspecteur speel je dagelijks een belangrijke rol in het beschermen van werknemersrechten en het bevorderen van eerlijke arbeidsomstandigheden. Door middel van inspecties controleer je of organisaties voldoen aan de regels en wetgeving. Aan de hand van de SNA norm vraag je middels een steekproef dossiers op ter controle en duik je in de loonadministratie en de financiële administratie, zodat jij aan het einde van de dag eventuele afwijkingen kan rapporteren. Uiteraard onderhoud je goed contact met de klant, zodat je de inspectie prettig kan afronden. Deze inspectie kan plaatsvinden bij de klant op kantoor, vanaf ons gezellige kantoor in Geldermalsen en anders vanuit huis. Kortom, een zeer dynamische rol.

Wat wij jou bieden:

 • Je ontvangt een salaris tussen de € 3.500 en € 4.900 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband. Dit wordt afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie dagen en een collectieve pensioenvoorziening (50% door ons betaald);
 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Leaseauto, laptop en smartphone, dit alles ook voor privégebruik. De leaseauto krijg je na het behalen van je kwalificatie;
 • Volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden, mede doordat we onderdeel uitmaken van Normec.

Wat we van jou verwachten:

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de financiële administratie, loonadministratie, accountancy, compliance of binnen de uitzendbranche;
 • Het is een pré als je ervaring hebt in meerdere van de bovengenoemde sectoren.

Het inwerktraject

Als je bij Normec VRO start als inspecteur word je in de eerste maanden volledig opgeleid. Je volgt trainingen, loopt mee met collega’s en je krijgt een mentor, die jou aan de hand neemt. Door middel van training-on-the-job word je klaargestoomd om zelfstandig op pad te gaan. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt hier meer over verteld.

De werksfeer bij Normec VRO

Bij ons mag je rekenen op een ongekend goede werksfeer. We vinden het belangrijk om waardering uit te spreken en staan altijd klaar om je te ondersteunen, in werk of in je ontwikkeling. Ondanks dat je veel zelfstandig op pad bent, zul je zien dat jouw collega’s altijd voor je klaar staan. Daarnaast komen we regelmatig samen voor gezellige borrels op kantoor en diverse bedrijfsfeesten, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest en andere teamactiviteiten.

Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, doordat wij onderdeel zijn van de Normec Group worden er veel deuren voor je geopend.

Solliciteren

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Werknemer met calculator aan bureau.
  Over ons

  Normec VRO maakt deel uit van Normec, een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance (TICC). Fair Labour en eerlijkheid loont! Met dit uitgangspunt gaan wij elke dag op pad, voeren we onze klantgesprekken en onderhouden we contact met onze partners. De sfeer binnen onze organisatie is laagdrempelig en informeel. Collega’s helpen elkaar graag!