Werken bij

Toetsen volgens de regels

Vrouw staat voor vrachtwagens.

PayChecked Inspecteur

Landelijk | 24 – 40 uur

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan, waar je aan de ene kant veel onderweg bent, en daarnaast diverse bedrijven bezoekt? Spreken de transport en logistieke sector je aan en duik jij graag in de bedrijfsprocessen? Als PayChecked Inspecteur heb jij een kritisch oog, heb je graag contact met klanten en werk je graag zelfstandig.

Over de functie

Als PayChecked Inspecteur bezoek jij diverse organisaties binnen de transport en logistieke sector om te toetsen of zij werken volgens de regels van PayChecked in Transport. Je controleert – deels steekproefsgewijs – diverse documenten, zoals contracten, loonadministratie en de naleving Cao Beroepsgoederenvervoer. Je voert klantgesprekken en helpt klanten verder vooruit.

Daarnaast zal jij je bezighouden met

 • Je te verdiepen in de ondernemingen die je gaat inspecteren, dit o.a. door het doen van vooronderzoek.
 • Het uitvragen van gegevens met behulp van diverse interviewtechnieken.
 • Relatiebeheer.
 • Het bespreken van de uitkomsten van de inspectie met de klanten.
 • Een klankbord zijn voor, tijdens en na je inspectie.
 • Het opstellen van de rapportages.

Voordat jij aan de slag gaat als PayChecked Inspecteur volg jij een specifieke externe training en neem jij deel aan ons intern opleidingstraject. Dit wordt allemaal voor je geregeld door ons.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega, die communicatief sterk is en graag contact heeft met klanten. Jij houdt van uitdaging en bijt je graag in iets vast. Ook heb jij een natuurlijke interesse voor bedrijfsprocessen. Verder voldoe je aan de volgende functie-eisen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Affiniteit met loon- en salarisadministraties.
 • Je bent goed in staat Cao’s te lezen, bij voorkeur heb je al kennis van de CAO Beroepsgoederenvervoer.
 • Je bent flexibel ingesteld en reist graag voor je werk.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een warm welkom binnen een gezellig team van professionals!
 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed maandsalaris, welke afgestemd is op jouw kennis en ervaring.
 • Leaseauto, laptop en smartphone. Dit allemaal ook privé te gebruiken.
 • 25 vakantiedagen. Dagen bijkopen is mogelijk.
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door Normec VRO.
 • Je kunt je binnen deze functie breder ontwikkelen.

En wat nog meer?

Iedere vrijdag zijn er gezellige borrels op kantoor, waarbij je altijd mag aansluiten. Ook worden er diverse bedrijfsfeesten georganiseerd, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest. Via ons uitgebreide vitaliteitsprogramma mag je deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics. Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, want door onderdeel te zijn van de Normec Group worden veel deuren voor je geopend.

Op het hoofdkantoor in Geldermalsen ben je altijd welkom om je rapportages uit te werken. Hier kun je werken aan een in hoogte verstelbaar bureau met twee beeldschermen. Natuurlijk ben je vrij om thuis te werken.

Wil je meer informatie?

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact via telefoonnummer 0345 – 585 000. Stel je liever je vraag per e-mail, dan kan dit naar recruitment-assurance@normecgroup.com.

Of reageer direct!

Ben jij kritisch ingesteld en vallen afwijkende details je op? Durf jij door te vragen, en vind je het leuk om contact met diverse klanten te hebben? Dan past deze rol als PayChecked Inspecteur vast bij jou. Solliciteer dan direct onderaan deze vacature of stuur je CV met motivatie naar recruitment-assurance@normecgroup.com.

Wil jij als Freelance Inspecteur een samenwerking met ons aangaan? Normec VRO staat hiervoor open.
Solliciteer via deze site, en vermeld bij je motivatie je vakinhoudelijke kennis en uurtarief.

Solliciteren

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Persoon zet stempel op document.
  Over ons

  Normec VRO maakt deel uit van Normec, een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance (TICC). Fair Labour en eerlijkheid loont! Met dit uitgangspunt gaan wij elke dag op pad, voeren we onze klantgesprekken en onderhouden we contact met onze partners. De sfeer binnen onze organisatie is laagdrempelig en informeel. Collega’s helpen elkaar graag!