Werken bij

Afhandeling van diverse zaken

Vrouw bekijkt stapel documenten

Planner / Backoffice Medewerker

Geldermalsen | 32 – 40 uur

Een nieuwe dag, een nieuwe puzzel. Diverse regelzaken roepen om afhandeling. Op het programma van vandaag: inspectiebezoeken inplannen en administratieve gegevens verwerken. En oh ja, bij de ICT-collega’s de inlogcodes opvragen voor de nieuwe medewerker die binnenkort start. Natuurlijk komen er vandaag onvoorziene taken tussendoor en ben je daarnaast de binnenkomende telefoontjes en mailtjes aan het beantwoorden. Maar een bevlogen planner als jij krijgt energie van improviseren. Dus, aan de slag!

Wat ga jij doen

Jij gaat voor twee van onze entiteiten aan de slag, namelijk Normec FLC en Normec VRO. Terwijl je eerste kop koffie langzaam koud begint te worden, heb je al heel wat werk verzet. Maar er is nog genoeg te doen. Want zojuist belt een klant met de vraag of de inspectie, die na veel heen en weer gebel en ge-mail is ingepland, toch verzet kan worden. Zij verontschuldigt zich ervoor, maar dat is nergens voor nodig. Natuurlijk maak je een nieuwe afspraak voor haar. Dienst verlenen is jouw tweede natuur. Je duikt in de planning en kijkt wat er mogelijk is in de volle agenda van de inspecteur. Jij bent namelijk de schakel tussen de inspecteurs en onze klanten. Hierbij verlies je niet uit het oog dat reisafstand en de tijden werkbaar blijven. Je overlegt even met een collega-planner over deze puzzel en beiden zien jullie enkele schuifmogelijkheden. Gelukt! Je mailt de klant om door te geven wanneer de afspraak plaatsvindt en krijgt prompt een bedankje voor jouw snelle schakelen.

Je ziet tijd om even met een andere collega van gedachten te wisselen over de stroomlijning van het interne memo-proces. Volgens jou kan dat efficiënter. Zij deelt die mening en is enthousiast over jouw oplossing. Je maakt een note to self om dit later in de week op te nemen met jouw teamleider.
En dóór met het inplannen van vijf inspectiebezoeken die de inspecteurs gaan afleggen. Terwijl je daarmee bezig bent staat de telefoon niet stil. Je beantwoordt de inkomende belletjes vriendelijk en efficiënt en kijkt ondertussen met een schuin oog naar het planningsschema op je beeldscherm. Je denkt graag mee met de klant. Je zoekt, vindt en vult de ruimtes. Het lukt inderdaad om alle vijf de bezoeken in te plannen. Yes, ook weer gelukt!

Als je op de klok kijkt zie je dat het alweer bijna 17.00 uur is. Niet te geloven, de dag is gevlogen. Met een tevreden gevoel ruim je je bureau op, zodat jou morgenochtend niets in de weg staat om een nieuwe puzzel op te lossen. Je kijkt er nu al naar uit.

Wat neem je mee

Hebben we hierboven jouw ideale werkdag beschreven?

En ben jij iemand die:
 • affiniteit heeft met plannen;
 • proactief, kritisch en stressbestendig is;
 • overzicht kan bewaken en prioriteiten kan stellen?
Die beschikt over:
 • minimaal één jaar relevante werkervaring op MBO-niveau binnen het werkveld secretariaat. Minimaal HBO denk- en werkniveau of ruime ervaring in een vergelijkbare functie
 • communicatieve vaardigheden waardoor je makkelijk kunt schakelen met klanten en inspecteurs;
 • uitstekende kennis van Word, Excel en, eventueel, van planningssoftware?
En die niets liever wil dan:
 • het beste uit zichzelf en zijn collega’s halen;
 • een uitdagende baan met verantwoordelijkheid;
 • de organisatie waar je voor werkt nóg beter maken?

Dan is de kans groot dat jij en Normec VRO en Normec Fair Labour Certification (FLC) een goede match zijn.

Wat bieden wij

 • Je komt in een van de gezelligste teams van kantoor te werken!
 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed maandsalaris, welke afgestemd is op jouw kennis en ervaring.
 • 25 vakantiedagen.
 • Een personeelsvereniging die zorgt voor meer werkplezier.
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door Normec VRO.
 • Je kunt je binnen deze functie breder ontwikkelen.

Maar dit is natuurlijk niet alles!

Iedere vrijdag zijn er gezellige borrels op kantoor, waarbij je altijd mag aansluiten. Ook worden er diverse bedrijfsfeesten georganiseerd, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest. Via ons uitgebreide vitaliteitsprogramma mag je deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics. Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, want door onderdeel te zijn van Normec worden veel deuren voor je geopend. En vergeet onze actieve personeelsvereniging niet waar jij lid van kan zijn!

Solliciteren

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Man bekijkt document
  Over ons

  Normec VRO maakt deel uit van Normec, een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance (TICC). Fair Labour en eerlijkheid loont! Met dit uitgangspunt gaan wij elke dag op pad, voeren we onze klantgesprekken en onderhouden we contact met onze partners. De sfeer binnen onze organisatie is laagdrempelig en informeel. Collega’s helpen elkaar graag!