Zzp-bemiddeling

Bemiddelt uw organisatie tussen ZZP-ers en opdrachtgevers en wilt u aantonen dat uw dienstverlening van de hoogste kwaliteit is? Dan komt u in aanmerking het keurmerk ZZP bemiddeling. Normec VRO heeft samen met de NBBU een keurmerk ontwikkelt speciaal voor ondernemingen die zzp-ers bemiddelen. Door deze expertise zijn wij in staat u snel en met minimale belasting voor uw organisatie van dienst te zijn bij de certificering.

De achtergrond van het keurmerk

Het Keurmerk zzp-bemiddeling is ontwikkeld door de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) in samenwerking met o.a. Normec VRO. Het keurmerk is een garantie dat de dienstverlening van zzp-bemiddelaars juist en betrouwbaar is, richting de zzp-er en de opdrachtgever. Dit keurmerk is enkel voor ondernemingen die zzp-ers bemiddelen en niet aan tussenkomst doen.

Hoe krijgt uw organisatie het keurmerk?

Normec VRO heeft dit keurmerk samen met de NBBU ontwikkeld. Door deze kennis kunnen wij u goed ondersteunen in het certificeringtraject. Wij controleren met name op de gemaakte en gewaarborgde afspraken tussen de bemiddelaar en ZZP-er, de bemiddelingsovereenkomst, transparantie naar de opdrachtgever en het nakomen van de financiële verplichtingen. Heeft u het keurmerk eenmaal behaald, dan vindt de controle doorgaans eens in de twaalf maanden plaats.

Is uw organisatie al NEN gecertificeerd en/ of NBBU lid, dan is er sprake van overlappende eisen en kunnen er delen worden overgeslagen. Tevens kunt u bij Normec VRO inspecties combineren.

Voordelen keurmerk zzp-bemiddeling

Onderscheiden op kwaliteit
Transparante dienstverlening
Zekerheid voor opdrachtgevers én ZZP’ers
Up-to-date met geldende wet- en regelgeving

Overstapservice

Overstappen naar Normec VRO kan in vier eenvoudige stappen – ook als u nog verbonden bent aan een andere inspectie-instelling!

Meer informatie
man en vrouw aan tafel met laptop

Hoe gaat de certificering in zijn werk?

1

Inspectie

U ontvangt vooraf een overzicht met de documenten die u kunt voorbereiden voor de inspectie. Dit geeft doorgaans al een goed beeld van de onderdelen die wij zullen toetsen. Op de inspectiedag worden deze documenten in de beoordeling betrokken en tevens zullen er op basis hiervan en of enkele steekproeven getrokken worden.

2

Rapport

U krijgt van ons een rapport op basis van de inspectie, waarin de verschillende onderdelen voor uw onderneming beoordeeld zijn. Daar waar niet aan de norm(en) wordt voldaan en/of de verbetering benodigd is, zal over gerapporteerd worden.

3

Frequentie

Doorgaans eens per jaar controleren wij uw organisatie om er zeker van te zijn dat u nog steeds de regels voor het keurmerk ZZP bemiddeling naleeft.

Illustratie man en vrouw aan tafel met laptop

Keurmerk zzp-bemiddeling voor uw organisatie aanvragen?

Normec VRO staat voor u klaar

Direct aanvragen Ook voor vrijblijvende informatie over het Keurmerk zzp-bemiddeling

Wellicht ook interessant voor u

NBBU Logo
NBBU cao-controle

Voldoe aan de juiste toepassing van de NBBU-cao voor uitzendkrachten. Laat zien dat u een betrouwbare partner bent.

Lees meer
sna logo
SNA-keurmerk

Toon aan dat u op een betrouwbare manier zaken doet. Geef opdrachtgevers het vertrouwen om met u in zee te gaan.

Lees meer
sna logo
NEN 4400-1 certificering

Toon aan dat u op een betrouwbare manier zaken doet. Geef opdrachtgevers het vertrouwen om met u in zee te gaan.

Lees meer

Ook gekozen voor Normec VRO

Logo FHS
Logo Olympia geeft werk betekenis
TMC People drive technology
Timing
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu