Hier doen we het voor

Als SNA-inspecteur bij Normec VRO werk je zelfstandig en controleer je allerlei klanten op het gebied van werknemersrechten en eerlijke arbeidsomstandigheden. Je voert inspecties uit bij bedrijven om te verifiëren of ze voldoen aan de SNA-standaarden. Zo kijk je of ondernemingen voldoen aan hun wettelijke verplichtingen op het gebied van arbeid, zoals het voldoen aan de Wet minimumloon. Dit doe je samen met een team van gezellige collega’s. Vind jij gelijke kansen en eerlijkheid op de Nederlandse arbeidsmarkt belangrijk? En ben jij zelfstandig en gestructureerd? Dan is dit jouw kans!

Werken als SNA-inspecteur
Zelfstandigheid en vrijheid

Na het afronden van je inwerktraject en het behalen van je kwalificatie, ga je zelfstandig op pad naar klanten. De collega’s van de planning op het hoofdkantoor vullen de agenda, maar verder bepaal je zelf hoe je je dag invult. Deze manier van werken en inplannen brengt veel vrijheid met zich mee. Je wisselt af tussen dagen bij de klant op locatie, op kantoor en ook thuis. Wil je een thuiswerkdag eerder beginnen? Geen probleem! Je krijgt naast de inspecties, die vaak één dag duren, genoeg tijd om je werk af te ronden. Er is dus veel ruimte om zelf te bepalen hoe je jouw werkdagen inricht. Daarbij krijg je ook veel mogelijkheden om door te ontwikkelen, binnen Normec VRO of binnen één van de andere takken van Normec.

SNA-inspecteur Rick
Gezellige collega’s en fijne support

De sfeer binnen het Normec VRO is ontspannen en gezellig. Er zijn korte lijntjes en iedereen helpt je graag verder. Tijdens, maar ook zeker na, je inwerktraject krijg je veel ondersteuning en begeleiding. Je ziet je collega’s niet veel omdat je voornamelijk zelfstandig bezig met het uitvoeren van de inspecties. Toch staan alle collega’s altijd voor je klaar. Regelmatig heb je contact met je collega’s door bijvoorbeeld te bellen als je in de auto zit of tijdens een inspectie via Teams. Niet alleen om samen te sparren, maar ook gewoon om gezellig onderling bij te praten.

SNA-inspecteur team
Afgebakende werkzaamheden bij diverse klanten

Ondanks dat de inspecties hetzelfde zijn voor alle klanten, is de functie toch uitdagend en afwisselend. Je komt op veel verschillende locaties en je ontmoet elke dag nieuwe mensen. Zo kom je ook op plekken in Nederland waar je nog nooit bent geweest. De ene dag zit je bij een uitzendbureau om de hoek, de volgende dag word je ontvangen in een prachtig pand in Amsterdam en de week erna zit je in het noorden van Nederland inclusief hotelovernachting. Je hebt dagelijks veel klantcontact en elke klant vraagt weer om een nieuwe benadering en manier van communiceren. Je moet elke dag weer scherp zijn en klaar staan voor je klanten.

SNA-inspecteur Rick en Paul

Wat we jou bieden

  • Je ontvangt een salaris tussen de € 3.500 en € 4.900 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband. Dit wordt afgestemd op jouw kennis en ervaring;
  • Leaseauto, laptop en smartphone. Dit allemaal ook voor privégebruik;
  • Ongekend goede werksfeer. Met collega’s waar je blij van wordt, gezellige borrels op kantoor, diverse bedrijfsfeesten;
  • Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, doordat wij onderdeel zijn van de Normec Group worden er veel deuren voor je geopend.

Wat we van jou verwachten

Als je bij Normec VRO start als inspecteur word je in de eerste maanden volledig opgeleid. Je volgt trainingen, loopt mee met collega’s en je krijgt een mentor, die jou aan de hand neemt. Verder verwachten we van jou het volgende:

  • Je hebt een afgeronde hbo opleiding;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring;
  • Het is een pré als je ervaring hebt binnen het werkveld van financiële administratie, loonadministratie, HR, accountancy, compliance en/of binnen de uitzendbranche.
SNA-inspecteur Preston

Vanaf de eerste werkdag voelde ik mij onderdeel van de organisatie. Tijdens het inwerktraject zijn de collega’s erg behulpzaam en leer je de kneepjes van het vak.

Preston
SNA-inspecteur Mayella

Ik vind de vrijheid en afwisseling heerlijk. Het dagelijkse kantoorleven mis ik niet.

Mayella
SNA-inspecteur Paul

De sfeer binnen Normec is ontspannen en de lijntjes zijn kort. Je loopt altijd makkelijk bij iemand binnen en stomme vragen bestaan niet.

Paul
SNA-inspecteur Rick

Ik ontmoet elke week veel nieuwe mensen. Daar krijg ik energie van. Zeker van de enthousiaste ondernemers waarbij ik aan tafel zit, die trots vertellen over hun onderneming.

Rick
SNA-inspecteur Nienke

Twijfel je of de functie van SNA inspecteur iets voor jou is? Als je van structuur en zelfstandigheid houdt, is het zeker de moeite waard om het gesprek aan te gaan.

Nienke
Over Normec VRO

Ons doel is een bijdrage te leveren aan eerlijke flexibele arbeid, het bevorderen van een gelijk speelveld voor opdrachtgevers en risico’s op naheffingen voor afdrachten aan de overheid te beperken. Om dit zo goed mogelijk te doen, conform de wensen van onze opdrachtgevers en de eisen die de verschillende normen stellen, heeft Normec VRO een kwaliteitsmanagementsysteem. Hier vindt u onze beleidsverklaring.

Dit doen wij al meer dan 40 jaar. Sinds maart 2018 maakt Normec VRO deel uit van Normec. Samen met alle bedrijven die onder de Normec vallen, bieden we een compleet pakket aan diensten, zowel voor inspecties, testen als certificeringen.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.