Werken bij

Werken bij Normec VRO 

Ons doel is een bijdrage te leveren aan eerlijke flexibele arbeid. Dit doen wij al meer dan 40 jaar als marktleider in het inspecteren op eerlijke verloning, huisvesting en sociale & fiscale afdrachten. Normec VRO groeit en iedere dag willen we beter worden in wat we doen. Wil jij hieraan bijdragen? Dan komen we graag in contact met jou. Bekijk hieronder de vacatures of stuur een open sollicitatie. Meer weten over het vak van Inspecteur? Lees hier meer over de rol van SNA-inspecteur!

Window of Opportunities 

Normec VRO is onderdeel van Normec, een ambitieuze, onafhankelijke en snelgroeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance (TICC). Normec draagt zorg voor de kwaliteit en veiligheid van de materialen, systemen en producten van haar klanten. Deze zorg dragen wij door de slimme inzet van IT-middelen, maar bovenal door onze ervaren mensen. 

Deskundig. Ondernemend. Ambitieus. Zorgvuldig. Eigenschappen die herkenbaar zijn bij de ruim 4.000 medewerkers van Normec. Persoonlijkheidskenmerken die we op de juiste waarde weten te schatten, waar we graag ruimte voor maken. We hebben liefde voor de wetenschap en wetgeving, maar zien ook altijd een ‘Window of Opportunities’. Kansen voor onze klanten én voor onze medewerkers. 

Waarom werken bij ons? 

  • Normec VRO is marktleider en daar zijn onze medewerkers trots op. 
  • Wij gaan voor verbetering: persoonlijke ontwikkeling is erg belangrijk in onze organisatie. 
  • Ons doel is dat onze medewerkers hun werk goed en met veel plezier doen. 
Vacatures

Onze vacatures

Junior Inspecteur SNA-keurmerk
  • Afwisselend
  • Klantcontact
  • Training-on-the-job

Junior Inspecteur SNA-keurmerk

Open solicitatie

Jouw droombaan nog niet gevonden? Maar ben je wel geïnteresseerd? 

Stuur ons gerust een open sollicitatie. 

Man met clipboard in distributiecentrumMan met clipboard praat met schoonmakerWerknemer met calculator aan bureau.
Werknemer met documenten aan bureau
Over ons

Normec VRO inspecteert en certificeert ondernemingen die zich willen onderscheiden op eerlijke arbeid. Wij staan voor Fair Labour, ook in zaken doen. Dat betekent een prettige samenwerking, korte doorlooptijden, transparante werkwijze, eerlijke tarieven en duidelijke afspraken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een inspectie en een certificering simpel houden.