SNA-keurmerk

Uw uitzendbureau, schoonmaakbedrijf, detacheringsbureau, payrollbedrijf of aannemersbedrijf wil zijn zaken gewoon goed voor elkaar hebben. Daar hoort een SNA-keurmerk absoluut bij. Omdat dit een verplichting is vanuit uw brancheorganisatie of omdat uw opdrachtgevers erom vragen. Normec VRO is dé aangewezen kennispartner om u snel en efficiënt van dienst te zijn hierbij. Uw onderneming moet hiervoor voldoen aan de gestelde eisen van de NEN 4400-1 norm of NEN 4400-2 norm (afhankelijk welke situatie voor u geldt) en aan het geldende Handboek Normen SNA. Normec VRO verzorgt al tientallen jaren de inspecties hiervoor. Vertrouw op onze expertise en op een snel resultaat!

Vraag offerte aan

Dit houdt het SNA-keurmerk in

De afkorting SNA betekent Stichting Normering Arbeid. Het SNA-keurmerk is in het leven geroepen om de risico’s te beperken omtrent keten- en inlenersaansprakelijkheid. Als uw organisatie SNA-gecertificeerd is, kunt u aantonen dat u op een betrouwbare manier zaken doet. Dit geeft opdrachtgevers het vertrouwen om met u in zee te gaan. Het is voor iedereen duidelijk dat u zich aan de regels houdt en dat u meewerkt om de arbeidsmarkt in Nederland eerlijker en gezonder te maken.

Voordelen van het SNA-keurmerk

Organisaties met het SNA-keurmerk hebben onder andere:

Een streepje voor bij nieuwe opdrachtgevers
Minder risico op keten- en inlenersaansprakelijkheid
Aangetoond dat de administratie op orde is
Vrijwaring van aansprakelijkheid voor het betalen van loonbelasting en omzetbelasting (onder bepaalde voorwaarden)

Overstapservice

Overstappen naar Normec VRO kan in vier eenvoudige stappen – ook als u nog verbonden bent aan een andere inspectie-instelling!

Meer informatie
man en vrouw aan tafel met laptop

Hoe krijgt uw organisatie het SNA-keurmerk?

Normec VRO is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie. Dit houdt in dat wij als organisatie voldoen aan de norm ISO/IEC 17020 voor de norm NEN 4400-1, NEN 4400-2 en handboek normen SNA (registratienummer I203). Wij zijn dus bevoegd om inspecties voor het SNA-keurmerk uit te voeren. Dat doen we op de goede, efficiënte manier die u van ons gewend bent. Vertrouw op een korte doorlooptijd en een duidelijke rapportage.

De uitkomst van de inspectie kan punten bevatten die nog verbeterd moeten worden. Heeft u het keurmerk eenmaal behaald, dan zullen we in beginsel elk half jaar uw personeelsadministratie, loonadministratie, financiële administratie, sectorspecifieke CAO-naleving (indien van toepassing) en specifieke situaties (bijvoorbeeld in- en doorlening en/of zzp’ers) onder de loep nemen.

Download gratis de brochure

Handig! Alle informatie over het SNA-keurmerk beschikbaar in onze digitale brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

brochure SNA-keurmerk
Young woman signing contracts and handshake with a manager
logo SEP Peeters uitzendorganisatie zwart

SEP Peeters Oirlo B.V.

“Normec VRO is een betrouwbare partner. De interne kwaliteitscontroles zijn op orde, waardoor wij weten dat de inspecties altijd kwalitatief goed zijn.”

twee personen programmeren achter de computer
logo greater

Greater

“Normec VRO pakt de inspecties op een menselijke manier aan. Er is interesse, ruimte voor een praatje en wij leren er ook nog van.”

Truck driver occupation. Portrait of woman truck driver in casua
Logo Olympia geeft werk betekenis

Olympia

“Olympia geeft werk betekenis. Ons werk is mensenwerk en heeft impact op de samenleving. Opdrachtgevers, flexkrachten en medewerkers rekenen op ons. Normec VRO helpt ons met advies, vakkundig uitgevoerde inspecties en om kwaliteit te leveren”

vrouw achter bureau met laptop
Logo FHS

FHS

“Met Normec VRO weet je waar je aan toe bent en ze denken met je mee.”

mannen op kantoor aan het werk
Abeos uitzendbureau

Abeos

“Normec VRO heeft begrip voor de waan van de dag en de kennis van de inspecteurs is zeer hoog. Zij zijn duidelijk in hun antwoorden en bereiden zich altijd goed voor.”

Human resources manager ready for job interview in office
Timing

Timing

“Normec VRO biedt een prettige samenwerking en er is een korte lijn met onze contactpersoon. Wanneer er wijzingen zijn in de wet en regelgeving, denken de inspecteurs mee over oplossingen. Proactief meedenken, dat is hun meerwaarde.”

man en vrouw werken samen achter een computer
TMC People drive technology

TMC

“Een samenwerking met Normec VRO biedt ons een goede check of we alles op orde hebben. Er wordt op een effectieve wijze gecommuniceerd. Na afloop van iedere inspectie vindt er een slotbijeenkomst plaats waarbij er ook aandacht is voor verbeter- en aandachtspunten.”

De 3 stappen van het SNA-keurmerk

1

Inspectie

Samen met u brengen we de huidige situatie in kaart, waarbij we de onderdelen van de NEN 4400-1 norm controleren.

2

Rapport

U krijgt van ons een rapport op basis van de inspectie, waarin de verschillende onderdelen voor uw onderneming beoordeeld zijn. We rapporteren ook waar verbetering nodig is.

3

Frequentie

Doorgaans eens in de zes maanden controleren wij uw organisatie om er zeker van te zijn dat u nog steeds voldoet aan de eisen van het SNA-keurmerk.

Illustratie man en vrouw aan tafel met laptop

SNA-keurmerk voor uw organisatie aanvragen?

Normec VRO staat voor u klaar

Direct aanvragen Ook voor vrijblijvende informatie over het SNA-keurmerk

Wellicht ook interessant voor u

abu keurmerk logo
ABU cao-controle

Voldoe aan de juiste toepassing van de cao voor uitzendkrachten om lid te worden van de werkgeversorganisatie ABU.

Lees meer
snf logo
SNF-keurmerk

Toon aan dat uw huisvestingslocaties voldoen aan de gestelde normen. Zorg dat stakeholders vol vertrouwen in zee gaan met u.

Lees meer
NBBU Logo
NBBU cao-controle

Voldoe aan de juiste toepassing van de NBBU-cao voor uitzendkrachten. Laat zien dat u een betrouwbare partner bent.

Lees meer

Ook gekozen voor Normec VRO

SP_logo_Blue
TMC People drive technology
Logo FHS
Abeos uitzendbureau
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu