Array
Neem contact op met Marco en laat u adviseren.
Vrouw die vriendelijk lacht

Waarom een SNA-keurmerk?

Uw uitzendbureau, schoonmaakbedrijf, detacheringsbureau, payrollbedrijf of aannemersbedrijf wil zijn zaken gewoon goed voor elkaar hebben. Daar hoort een SNA-keurmerk absoluut bij. Omdat dit een verplichting is vanuit uw brancheorganisatie of omdat uw opdrachtgevers erom vragen. Normec VRO is dé aangewezen kennispartner om u snel en efficiënt van dienst te zijn hierbij. De voordelen van een SNA-keurmerk zijn:

Een streepje voor bij nieuwe opdrachtgevers
Aangetoond dat de administratie op orde is
Minder risico op keten- en inlenersaansprakelijkheid
Vrijwaring van aansprakelijkheid voor het betalen van loon-belasting en omzetbelasting (onder bepaalde voorwaarden)

Laat uw gegevens achter en download direct de brochure!

Brochure over het SNA-keurmerk

In 3 stappen naar het SNA-keurmerk

1. Inspectie

Samen met u brengen we de huidige situatie in kaart, waarbij we de onderdelen van de NEN 4400-1 norm controleren.

2. Rapport

U krijgt van ons een rapport op basis van de inspectie, waarin de verschillende onderdelen voor uw onderneming beoordeeld zijn. We rapporteren ook waar verbetering nodig is.

3. Frequentie

Doorgaans eens in de zes maanden controleren wij uw organisatie om er zeker van te zijn dat u nog steeds voldoet aan de eisen van het SNA-keurmerk.

Deze bedrijven profiteren al van onze snelle dienstverlening

“Normec VRO is een betrouwbare partner. Wij willen als organisatie kwaliteit uitstralen, dan is het belangrijk dat je partners dat ook doen.”

Lees meer

“Normec VRO pakt de inspecties op een menselijke manier aan. Er is interesse, ruimte voor een praatje en wij leren er ook nog van.”

Lees meer

“Olympia geeft werk betekenis. Ons werk is mensenwerk en heeft impact op de samenleving. Opdrachtgevers, flexkrachten en medewerkers rekenen op ons. Normec VRO helpt ons met advies, vakkundig uitgevoerde inspecties en om kwaliteit te leveren.”

“Normec VRO biedt een prettige samenwerking en er is een korte lijn met onze contactpersoon. Wanneer er wijzingen zijn in de wet en regelgeving, denken de inspecteurs mee over oplossingen. Proactief meedenken, dat is hun meerwaarde.”

“Normec VRO heeft begrip voor de waan van de dag en de kennis van de inspecteurs is zeer hoog. Zij zijn duidelijk in hun antwoorden en bereiden zich altijd goed voor.”

Waarom kiezen voor Normec

Korte doorlooptijd
Ruime beschikbaarheid
Volledige ontzorging
Ervaren specialisten
Vrouw die een map vasthoudt

Hulp nodig met het SNA-keurmerk?
Neem contact op met onze specialisten

Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu