Kaartverkoop Fair Labour Event van start gegaan!

24 04 2019 | Gemiddelde leestijd: 2 min

Begin april zijn we van start gegaan met de kaartverkoop voor het Normec Fair Labour Event 11 juni a.s. bij Van der Valk Houten. Ook is bekend gemaakt hoe deze leuke en inspirerende middag eruit komt te zien. Wat kan je verwachten?

Normec Fair Labour Event

Dit jaar wordt het eerste Normec Fair Labour Event georganiseerd door Normec VRO en Normec FLC. Het event is geïnspireerd op de succesvolle SNF Dag die beide organisaties hebben georganiseerd op 27 september 2018 met gastspreker Rob Geus. Zoals de SNF Dag in het teken stond van het huisvesten van arbeidsmigranten zo staat het Normec Fair Labour event helemaal in het teken van flexibele arbeid en eerlijke beloning. De dagvoorzitter is Donatello Piras, bekend van radio & tv. Hij presenteerde o.a. de televisietalkshow Z in Zaken van RTL-Z en is vaste columnist bij het opinieprogramma Dunk van RTL-Z.

Workshops en netwerken

In één middag kan je 3 workshops volgen waarbij je kan kiezen uit maar liefst 11 interessante onderwerpen! Hiervoor hebben we verschillende partijen bereid gevonden die daarvoor hun kennis met ons willen delen. Dit zijn: ARTRA, ABU, Crop Accountants, FlexAssets, FlexKnowledge, Mazars en NBBU. Ook worden er leuke workshops gegeven door Normec VRO en Normec FLC. Verder is er alle gelegenheid om tijdens een gezellige borrel en een lekker hapje te discussiëren over de onderwerpen en om te netwerken.

Inschrijving en kaartverkoop

Ben je klant van Normec VRO of Normec FLC, dan betaal je tot 1 mei a.s. slechts € 175,- ex btw. Deze kosten zijn inclusief de catering, workshops en organisatie. De kaarten zijn hier te bestellen. Wees er snel bij, per 1 mei 2019 zijn de kaarten € 225,- ex btw.

Bij inschrijving is het ook mogelijk om je voorkeur aan te geven welke workshops je wilt volgen.
Wees er snel bij, want voor alle workshops geldt: vol = vol!

footerafbeelding

Hulp nodig met certificering in uw branche?

Neem contact op met onze specialist.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

footerafbeelding
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu