Uw privacy en VRO Certification

21 06 2018 | Gemiddelde leestijd: 1 min

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Samen met de Uitvoeringswet AVG is dit de Nederlandse toepassing van de Europese Verordening ‘General Data Protection Regulation (GDPR)’. Op grond van de AVG hebben personen recht om te weten wat er met hun gegevens gebeurd en zijn ondernemingen zijn verplicht de betrokkene(n) hierover informeren. Wij willen dat graag doen met ons nieuwe gegevensverwerkingsbeleid.

VRO Certification BV hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met uw gegevens. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor onze dienstverlening. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Naast het recht op informatie hebben betrokkenen waarvan gegevens worden verwerkt ook een aantal rechten. Dit zijn het recht op dataproportionaliteit, recht op vergetelheid, recht op inzage, recht op rectificatie en aanvulling, recht op beperking, recht om bezwaar te maken. Om uw rechten te kunnen uitoefenen heeft VRO Certification een speciaal formulier ontwikkeld. Deze vindt u op de pagina Privacy Statement.

footerafbeelding

Hulp nodig met certificering in uw branche?

Neem contact op met onze specialist.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

footerafbeelding
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu